Menu

Jumaat, 9 April 2010

Sekalung Penghargaan buat Kalian!

THANK YOU VERY MUCH!!!!!!!.........itu yang ada di dalam hati saya ketika ini. Sekalung penghargaan ini saya tujukan kepada Teacher Syidah, Teacher Puteri dan Teacher Wan, guru-guru praktikal KPLI yang sedang bertugas di PAPN BUKIT PERINGGIT ini.

Terima kasih di atas kesudian kalian tanpa banyak rungutan membantu kami menjaga dan menguruskan anak-anak PERMATA di sini sejak pembantu pengurusan murid kami, Puan Lala@Norlaila bercuti rehat selama lebih seminggu atas sebab-sebab kesihatan.Kita bersama-sama bergilir menjaga kebajikan anak-anak, melayan segala karenah mereka yang ada kalanya mencabar emosi diri..Kekurangan tenaga kerja di PAPN ini telah mengheret kalian untuk bersama-sama kami menguruskan anak-anak PERMATA.

Maaf, mungkin bukan kata-kata yang terbaik untuk saya berikan pada kalian di atas kenakalan anak-anak kami "membuli" kalian sehingga kalian diserang "magrain" akibat kerenah anak-anak yang mencampakkan kasut masing-masing ke dalam kolam, menjatuhkan semua barang permainan air yang telah dikemas ke dalam kolam semula, memancutkan air pada kalian sehingga kalian basah kuyup....aduhai...

Jasa kalian...hanya Tuhan yang mampu membalasnya....

Buat Ibu Laila, cepatlah sembuh...kami rindu....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan